Professionel siden 2018

VELKOMMEN TIL VORES SIDE OM OS

Bisserup Haveservice blev startet op i maj 2018 og har siden da gået rigtig godt for min enkeltmandsvirksomhed, som har taget sig af mindre og større opgaver i sommerhus, villahaver, andelsboligforeninger og for erhvervskunder.

Om os haveservice

Om Os, Hvem er vi

OM OS Vi elsker at laver alt indenfor hækklipning, træfældning, beskæring af buske, hæk og træer, stengærde og støttemur.

Bare det at være udenfor og lave noget godt arbejdet man kan være stolt af, og brænder derfor at kunne gøre det til min levevej.

Og hvad er så god service? Jo – god service er at levere mere end, hvad kunden forventer og selvfølgelig, at arbejdet bliver udført til aftalt pris og tid.

Og ikke mindst synes jeg, at det skal være en fornøjelse at udføre arbejdet. Det skal kunne ses på resultatet og i din reaktion, når arbejdet er færdiggjort.

Vores speciale

Jeg har dygtig gjort mig i hækkeklipning, støttemur og beskæring af træer, hække og buske, jeg laver stort set ikke andet end det, så der for kan jeg garantere et flot stykke arbejde hver gang til en fornuftig pris,

Hækklipning kan jeg for det mest nå det på 7-8 timer på en grunden på 800-1200 Kvm med kørsel og bortskaffelse af have affaldet, det kommer anden på højden og bredden, hvor hurtigt det gå.

Hvor er vores serviceområde

Vi kører på det mest af Vestsjælland i Næstved og Slagelse kommune, vi er kør kun i disse nærområder.

Hvad jeg har lavet før Haveservice

Jeg har arbejdet som Sprøjtemaler i 6 år og har lavet møbler elementer i 2 år, jeg også været Lagerarbejdet i 16 år og som Pædagogmedhjælper i 5 år og nu 5 år som anlægsgartner.

Klar til at komme i gang?

Ring til mig på 50676006 mandag til torsdag kl. 10-17 fredag kl. 10-14 eller brug vores kontaktformularen her på hjemmeside, for et uforpligtende tilbud!!