Professionel siden 2018

Professionel hækklipning for det perfekte resultater til lave priser

Hos Bisserup Haveservice er vi stolte af at levere hækkeklipning til en overkommelig pris. Vi forstår vigtigheden af at have en velplejet have, og vores team af eksperter står klar til at give dig den perfekte løsning, uanset hvilken størrelse eller indenfor alle typer af hækklipning til vores kunder i hele Vestsjælland. Kontakt os i dag for at få et gratis tilbud.

hækklipning og haveservice

Få hjælp til hækklipning eller beskæring af hæk?

Når det kommer til klipning af hække, er der to hovedmåder at vedligeholde dem: trimning og beskæring. Begge metoder har deres egne fordele, men det kan være svært at afgøre, hvilken der er den bedste til din hæk.

Vi hjælper dig med at beslutte, hvilken metode der passer til din hæk, man laver en beskæring når den er blevet for bredde eller for høj, hvor den er blevet mere til en busk. Er det nok en beskæring sider eller topkapning du skal have og ikke en hækklipning, da det kræver noget andet værktøj til det og der bliver mere kørsel med affald.

Læs om vores beskæring af din hæk, træer og buske her: Beskæring

Er det store buske der skal væk er en træfældning, du læs mere her: træfældning

Hvornår skal man klippe hæk?

Når det kommer tidspunkt til hækklipning, er et af de største spørgsmål, folk har, hvornår de skal starte på det. Svaret afhænger selvfølgelig af, hvilken typer af hæk du har, og hvad du vil opnå med den. Generelt er der dog tre hovedtider til at klippe hække: når de er unge og i vækst; når de har nået den ønskede højde; og når de skal beskæres for at bevare deres form.

Man gør det i maj og i juni og anden gang i august og september, du kan klippe din hæk op til flere gang, for at opnå en rigtigt tæt og nemmer at holde, En klipning af bøgehæk kan man klippe en gang på et år, men den bliver mere tæt, hvis man trimmer den 2-3 gang om året.

En klipning af ligusterhæk og spiræa, er det to gange om året nok, men igen som bøgehæk jo mere man gør det, bliver den mere tæt og nem at holde.

Hække som thuja og taks eller buske, er nok med en ture om året og det sammen som de andre.

Tjørnehæk og Mia Bella er nogle djævelske, som man er nød til hold nede, så man har styr på dem, minimum et par gange om året, gerne flere gange.

Galleri

Priser på hækklipning

Hækklipning priser kan variere meget fra 1500 til 4000 kr hvor vi normalt ligger, det kommer an på bredde og højden af din hæk, om det er på skråning eller om det nemt at kommer til, vi opkræve ekstra for ting som bortskaffelse af afklippet og kørsel, her er et eksempel på en hækkeklipning hos os på timepris 450 kr. inkl. moms:

Ca. 150 meter enkeltsidet hæk, hvor de 30 meter er med skråning og 20 meter dobbeltsidet, bredde er ca. 60-80 cm og højden på ca. 220 meter, som skal ned til 180 cm, i alt med kørsel og bortskaffelse af have affaldet 3600 kr inkl. moms.

Klipning af tjørnehæk og mia bella, brug jeg længer tid på! Så prisen er en anden.

Vi kan altid lave faste aftaler om en pris, om at få klippet hækken året rundt.

Hvad koster hækklipning pr meter

Vi kan også beregn pris på klipning af løbende meter, for en enkeltsidet hæk er det 24 kr. pr. meter og for dobbeltsidet er det 39 kr. pr. meter, prisen er moms og top klipning.

En hækklipning kan give dig de perfekte resultater, du leder efter, og det er investeringen værd. Ring til os og få et uforpligtende tilbud til en fast lav pris.

Tips til din hækklipning

Hækklipning er en vigtig del af landskabsplejen. En veltrimmet hæk kan tilføje skønhed og værdi til dit hjem. Det kan også give privatliv og sikkerhed. Hvis du vil opnå de perfekte resultater, så følg disse sidste tips.

1. Planlæg dit hækklipnings projekt, inden du går i gang, Bestem hvordan du vil have din hæk til at fremstå, og mål hækkens højde og bredde.

2. Start med at klippe siderne af hækken i pyramideform, hvor den er bred forneden og smal foroven og derefter toppen til sidst, for at skære i en lige linje, og pas på du ikke at skære for meget af, hvis du ikke er god til at holde en lige linje kan brug en snor med to lægter, metalrør eller nogle pinde og sætte snoren på den sammen højnede du vil have og husk at stram snor ud, man kan køb en snor vaterpas til 26 kr. du kan få sådan en de fleste steder.

3. Brug af de rigtige værktøjer er afgørende for professionelle resultater. Sørg for at have en god hækkeklipper, mine fortrukket mærker er Stihl, Husqvarna og Makita.

4. Trimning om foråret (maj – juni) er bedst, da den nye vækst dukker op. Dette vil hjælpe med at styre væksten af hækken og anden gang i august og start af september.

5. Klip jævnt langs hækken for en pæn finish. Glem ikke at trimme top og bund også, husk på at klippe i en pyramideform, det vil sige at man klipper bund 60 cm i bredde og top 50 cm, så den ikke vælter og er mere stabil.

Hvorfor skal hold hæk

En veltrimmet hæk, gøre en kæmpe forskel for din ejendoms udseende. Men hvis du ikke har erfaring med hækklipning, kan det være svært at få de resultater, du ønsker.

Det er her en havemand til hækklipning kommer ind i billedet. Ved at hyre en fagmand til at tage sig af dine hække, kan du være sikker på, at de bliver klippet perfekt og ser bedst ud.

Det er vigtigt at holde hækkene klippede og ser pæne ud af forskellige årsager, for det første kan en forkert klippet hæk være en torn i øjet.

For det andet kan en forvokset hæk give dækning for gnavere og andre skadedyr.

For det tredje vil en velklippet hæk ser pænere og mere poleret ud.

For det fjerde vil trimning af din hæk med jævne mellemrum hjælpe med at bevare dens form og forhindre, at den ikke bliver for stor og vælter (eksempel: det ske for Ligusterhæk og Spiræa) hvis de ikke bliver vedligeholdt på begge sider og får det fem, en hæk har også praktiske funktioner, såsom at hjælpe med at kontrollere erosion og vind.

Hækkeklipning Service

Når det kommer til hækklipning, føler mange boligejere, at de kan klare opgaven på egen hånd. Det er jo bare at klippe nogle grene, ikke? I virkeligheden er hækklipning en professionel opgave, som bør udføres af en uddannet specialist for de bedste resultater. Her er fire grunde til, hvorfor du bør hyre en til at klippe dine hække:

1. Vil have de rigtige værktøjer til jobbet.

2. Har styr på hvordan man klipper hæk, som en bøgehæk eller en thuja som man skal hver mere omhyggelig med, når man gør det.

3. Kan give din have det perfekte look hver gang, hun/han kommer og klipper din hæk.

4. Vil hurtigt kunne se hvor den bliv klippet sidst inde og holde den samme højde og bredde som sidst år.

Bisserup Haveservice hækklipning

Regler for klipning af hæk

Er det dig og din nabo der skal være enige om, hvordan jeres fælles hæk skal klippes i toppen, når det kommer til højden på den, skal den holdes ca. på 1,80 – 2 meter, om det er 1,80 eller 2 meter kommer anden på den kommune du bor i og i har begge to vedligeholdelsespligt på jeres side af skelet.

Slip for besværet med at komme af med affaldet

Vi kan hjælp dig med at bortskaffelse af have affaldet. Pr. Læs koster ca. 495 kr. at kører det væk, når det læsset på min trailer. Vi kører også andet affald væk hvis det kan være på sammen læs.

Kan man trække hækklipning fra

Ja, det hedder servicefradrag og du kan få op til 6100 kr. tilbage eller modregne det du skylder i skat, du kan modregne 26% af arbejdstimerne med moms. Du kan gå til denne her side på skat og tryk på indberet det til skat: www.skat.dk

Klar til at komme i gang?

Ring til mig på 50676006 mandag til torsdag kl. 10-17 fredag kl. 10-14 eller brug vores kontaktformularen her på hjemmeside, for et uforpligtende tilbud!! På en klipning af hæk.