Professionel siden 2018

Professionel hækklipning for det perfekte resultater

Hække kan tjene som en vigtig del af en ejendoms landskabspleje, hvilket giver privatliv og sikkerhed. Hos Bisserup Haveservice er vi stolte over at kunne tilbyde hækkeklipning til vores kunder i hele Vestsjælland. Vi har et team af erfarne fagfolk, som hurtigt og effektivt kan klippe dine hække, og sikre, at de ser flotte ud og opfylder dine specifikke behov.

hækklipning og haveservice

Hækklipning eller beskæring af hæk?

Når det kommer til klipning af hække, er der to hovedmåder at vedligeholde dem: trimning og beskæring. Begge metoder har deres egne fordele, men det kan være svært at afgøre, hvilken der er den bedste til din hæk.

Vi hjælper dig med at beslutte, hvilken metode der passer til din hæk, man laver en beskæring når hæk er blevet for bredde eller for høj, hvor den er blevet mere til en busk. Er det nok en beskæring sider eller topkapning du skal have og ikke en hækklipning, da det kræver noget andet værktøj til det og der bliver mere kørsel med affald.

Læs mere om vores beskæring af træer og buske her: Beskæring 

Er det stor buske der skal væk er en træfældning, du se mere her: træfældning

Hvornår skal man klippe hæk?

Når det kommer til hækklipning, er et af de største spørgsmål, folk har, hvornår de skal gøre det. Svaret afhænger selvfølgelig af, hvilken type hæk du har, og hvad du vil opnå med den. Generelt er der dog tre hovedtider til at klippe hække: når de er unge og i vækst; når de har nået den ønskede højde; og når de skal beskæres for at bevare deres form.

Man gøre det i maj og i juni første gang og anden gang i august og september, du kan klippe din hæk op til flere gang på et år, for at opnå en rigtigt tæt hæk og nem at holde, som vil se super skarp ud.

En bøgehæk kan man klippe en gang på et år, men den bliver mere tæt hæk, hvis man trimmer den 2-3 gang mere om året.

En ligusterhæk og spiræa hæk er det 2 gang om året nok, men igen som bøgehæk jo mere man gøre det, bliver den mere tæt hæk og nem at holde.

Hække som thuja og taks hæk eller buske, er nok med en gang om året og det sammen som de andre hække.

Tjørnehæk og Mia Bella hæk er nogle djævelske hække, som man er nød til hold nede, så man har styr på dem, minimum et par gange om året, gerne flere og en beskæring hver anden eller 3 år.

Galleri

Hvad koster hækklipning

Priserne på hækklipning priser kan variere meget fra 1500 til 4000 kr hvor vi normalt ligger, det kommer an på bredde og højden af hække, om det er på skråning eller at hække ikke nem at kommer til, vi opkræve ekstra for ting som bortskaffelse af afklippet og kørsel, her er et eksempel på en hækkeklipning hos os på timepris 450 kr. inkl. moms:

Ca. 150 meter enkeltsidet hæk, hvor de 30 meter er med skråning og 20 meter dobbeltsidet hæk, bredde er ca. 60-80 cm og højden på ca. 220 meter, som skal ned til 180 cm, i alt med kørsel og bortskaffelse af hæk affaldet 3600 kr inkl. moms.

Hvad koster hækklipning pr meter

Vi kan også gøre det på løbende meter, for en enkeltsidet hæk er det 24 kr pr. meter og for dobbelts idet hæk er det 39 kr. pr. meter, prisen er moms og top klipning.

En professionel hækklipning kan give dig de perfekte resultater, du leder efter, og det er investeringen værd. Ring til os og få et uforpligtende tilbud.

Tips til din hækklipning

Hækklipning er en vigtig del af landskabsplejen. En veltrimmet hæk kan tilføje skønhed og værdi til dit hjem. Det kan også give privatliv og sikkerhed. Hvis du vil opnå de perfekte resultater, så følg disse sidste tips.

1. Planlæg dit hækklipnings projekt, inden du går i gang. Bestem, hvordan du vil have din hæk til at se ud, og mål hækkens højde og bredde.

2. Start med at klippe siderne af hækken i pyramideform, hvor den er bred forneden og smal foroven og derefter toppen til sidst, for at skære i en lige linje, og pas på du ikke at skære for meget af på én gang, hvis du ikke er god til at en lige linje kan brug en snor med to lægter, metal rør eller nogle lige pinden og sætte snoren på den sammen højnede du vil have og husk at stram snor ud, man kan køb en snor vaterpas til 26 kr. du kan få sådan en de fleste steder.

3. Brug af de rigtige værktøjer er afgørende for professionelle resultater. Sørg for at have en god hækkeklipper, mine fortrukket mærker er Stihl, Husqvarna og Makita.

4. Trimning om foråret (maj – juni) er bedst, da den nye vækst dukker op. Dette vil hjælpe med at styre væksten af hækken og anden gang i august og start af september.

5. Klip jævnt langs hækken for en pæn finish. Glem ikke at trimme top og bund også, husk på at klippe i en pyramideform, det vil sige at man klipper bund 60 cm i bredde og top 50 cm, så den ikke vælter og er mere stabil.

Hvorfor skal hold hæk

En veltrimmet hæk kan gøre en kæmpe forskel for din ejendoms udseende. Men hvis du ikke har erfaring med hækklipning, kan det være svært at få de resultater, du ønsker. Det er her, professionel hækkeklipning kommer ind i billedet. Ved at hyre en fagmand til at tage sig af dine hække, kan du være sikker på, at de bliver klippet perfekt og ser bedst ud.

Det er vigtigt at holde hækkene klippede og se pæne ud af forskellige årsager. For det første kan en forkert klippet hæk være en torn i øjet.

For det andet kan en forvokset hæk give dækning for gnavere og andre skadedyr.

For det tredje vil en velklippet hæk se pænere og mere poleret ud.

For det fjerde vil trimning af din hæk med jævne mellemrum hjælpe med at bevare dens form og forhindre, at den ikke bliver for stor og vælter (eksempel: det ske for Ligusterhæk og Spiræa hæk) hvis de ikke bliver vedligeholdt på begge sider og får det fem, Hække har også praktiske funktioner, såsom at hjælpe med at kontrollere erosion og vind.

Professionel hækkeklipning

Når det kommer til hækklipning, føler mange boligejere, at de kan klare opgaven på egen hånd. Det er jo bare at klippe nogle grene, ikke? I virkeligheden er hækklipning en professionel opgave, som bør udføres af en uddannet specialist for de bedste resultater. Her er fire grunde til, hvorfor du bør hyre en professionel til at klippe dine hække:

1. En professionel vil have de rigtige værktøjer til jobbet.

2. Har styr på hvordan man klipper hæk, som en bøgehæk eller en thuja hæk som man skal hver mere omhyggelig med, når man gør det.

3. Kan give din have det perfekte look hver gang hun/han kommer og klipper din hæk.

4. Vil hurtigt kunne se hvor dine hække bliv klippet sidst inde og holde den samme højde og bredde som får i gang.

Bisserup Haveservice hækklipning

Regler for klipning af hæk

Dig og din nabo skal være enig, når kommer til højden på jeres hæk og i begge to har vedligeholdelsespligt på jeres side af hække og højden på hække skal holdes på ca. 1,80 – 2 meter, om det er 1,80 eller 2 meter kommer anden på den kommune du bor i

Slip for besværet med at komme af med affaldet

Vi kan hjælp dig med at bortskaffelse af have affaldet. Pr. Læs koster ca. 495 kr. at kører det væk, når det læsset på min trailer. Vi kører også andet affald væk hvis det kan være på sammen læs.

Kan man trække hækklipning fra

Ja det kan du, det hedder servicefradrag og du kan få op til 6100 kr. tilbage eller modregne det du skylder i skat, du kan modregne 26% af arbejdstimerne med moms. Du kan gå til denne her side på skat og tryk på indberet det til skat: www.skat.dk

Klar til at komme i gang?

Ring til mig på 50676006 mandag til Torsdag kl. 10-17 Fredag kl. 10-14 eller brug vores kontaktformularen her på hjemmeside, for et uforpligtende tilbud!! På en klipning af hæk.

KONTAKTFORMULAREN