Beskæring af buske og træer

Beskæring

Har du brug for hjælp til beskæring af buske og træer – små som store? Så bestil professionel hjælp hos Bisserup Haveservice.

Vi beskærer alle buske og træer, herunder også frugttræer, bøgetræer, Stedsegrønne og bærbuske. En beskæring giver buskene og træerne nyt liv, ligesom det kan give mere lys og luft i haven, hvis de er bliver for store.

Beskæring af buske og træer
Kopi af Kopi af Krydderi cove 5
Beskæring af buske og træer1

Hvornår skal buske og træer beskæres?

Næst alle buske og træer kan beskæres hele året rundt.

Kuldefølsomme buske som syrisk rose, lavendel, roser og  sommerfuglebuske, skal du ikke beskære om vinteren. Du bør vente til april eller maj.

Stedsegrønne buske skal man ikke beskære om vinteren, da det er svært for den, at gro nye skud uden varme. Hvis den er bliver for store, bør du beskære den i højsommeren. Den samme regel gælder for hække, buksbomkugler og andre planter, som man klipper i planteformering.

Du bør om vinter undgå at beskære de frugttræer, som bærer stenfrugter. Stenfrugter er for eksempel kirsebær, blommer, mirabelle, De skal først beskæres om sommeren og eventuelt i sensommeren, når alle frugter er væk.

Der en regel, som siger at man ikke må beskære de træer og buske, som har meget væske og saft i grenene. Saften er plantens kilde til næring og ved beskæring mister den selvfølgelig denne kilde. Det gælder for træer, planter og buske som valnød, ahorn, birk kastanje, ribs, kiwi og solbær. Man skal vente med at beskære, når planten er alle stærkest, som er fra juli til og med august måned.

Professionel beskæring af buske og træer

Vi holder din have sund og grøn med beskæring, kratrydning og træbeskæring med lift og træfældning.

Vi er erfarne indenfor alle typer af Beskæring og vi beskære hvert år rigtig mange buske og træer hos private, foreninger og erhvervskunder over hele Vestsjælland og vi er stolte af at kunne sige, at vi altid løser den opgave vi bliver stillet og altid til vores kunders store tilfredshed.

Til beskæring bruger vi professionelle maskiner og aspen benzin eller batteridrevne maskiner og bio olie til dem.

Fældning af træer og beskæring
beskæring af bøgehæk
haveservicegalleri 11

Hvor beskærer vi buske og træer

Vi tilbyder beskæring af buske og træer i Slagelse, Skælskør, Rude, Bisserup, Sandved, Fuglebjerg, Dalmose, Karrebæksminde, Næstved og omegn, så du kan kontakt os for beskæring online eller ring til os på telefon 50676006.

Beskæring af buske og træer er dækket af håndværkerfradraget. Det betyder, at du modregne 26% af arbejdes timer inkl. moms. Og få den tilbage fra SKAT eller betale minder i skat.

Bortskaffelse grenaffald

Vi kan også bortskaffelse grenaffald for dig eller du selv tag dig af det.

Vi sørger også for pæn oprydning og bortskaffelse af affald efter en beskæring.

Klar til at komme i gang?

Ring til mig på 50676006 mandag til Torsdag kl. 10-17 Fredag kl. 10-14 eller brug vores kontaktformularen her på hjemmeside, for et uforpligtende tilbud!!